2012. február 27., hétfő

Oscar 2012.

és ahogy megígértem, itt vannak a gyönyörű ruhák a vörös szőnyegről! nem is szaporítom a szót, csapjunk a lecsóba. először egy elrettentő példát hozok. nekem legalább is az. nem vagyunk egyformák, biztos lesz aki ódákat zeng majd Angelina outfit-jéről, de nekem egyszerűen csak rémisztő, ahogy kiteszi a csontos kezét, lábát. brrr! szóval Angelina Jolie Atelier Versace-ban.
és most jöjjenek a szépségek. azt hiszem a kedvencem Louise Roe angol tévés személyiség és divatújságíró Black Halo ruhája lett. nagyon teszik az öve és a hajtások, fodrok a ruháján.
A másik gyönyörűség Gwyneth Paltrow Tom Ford kreációja. nemesen egyszerű, és ettől olyan gyönyörű. a köpenyét egyenesen imádom!
Penelope Cruz Armani Privéje is önmagáért beszél!

Sandra Bullock Marchesája is csodás, és végre a sminkje sem olyan rémisztő.
egy másik szemet gyönyörködtető darab "Az őserdő hőse" című film női főszereplőjének, Leslie Mann-nak a Roberto Cavalli által tervezett estélyije. hát igen, egy Cavalliban soha nem csalódhatunk.
manapság Emma Stone az ügyeletes stílusikon sok újságíró számára, ez a Giambattista Valli ruha tényleg remek választás volt a részéről.

és most jöjjön egy-két érdekesebb viselet. az első, az "Office" című sorozat sztárja, Ellie Kemper által viselt Armani Prive. tetszik a bronzos csillogása.
egy másik nagyon egyszerű, de számomra mégis tetszetős darab Shailene Woodley (Döglött akták) Valentinoja.
a nemrég bemutatott "Az élet fája" és "A segítség" című filmek sztárjának, Jessica Chastain-nek egy különleges Alexander McQueen estélyire esett a választása.
amire én még felkaptam a fejem, az Glenn Close Zac Posen kreációja. remekül áll a színésznő szőke hajához a méregzöld ruha, ráadásul a művésznő legalább 10 évet letagadhat a korából, ha nem többet.

és végül, de nem utolsósorban jöjjön George Clooney barátnője Stacy Keibler. az egy-egy epizódszereppel büszkélkedhető modell-színésznő egy arany színű Marchesát választott, hogy George mellől még jobban kitűnjön.
összességében véve elégedett vagyok a színésznők választásával, senki nem esett túlzásokba, és az általam kedvelt finom elegancia volt a meghatározó. hiszen a kevesebb mindig több.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése